Sevgi Çiçeği İlkokulu

Vizyon: Kaliteli eğitim ve öğretimiyle, toplumu parlak bir geleceğe taşıyacak öngörüye sahip nesiller yetiştiren özgün bir okul olmak. Aynı zamanda eğitim-öğretim ilkelerine bağlı kalarak, bölgesinde saygın, kurum kültürüne sahip, çağın gereksinimlerine göre sürekli olarak değişen ve gelişen, ortaöğretimde öncelikli tercih edilen, uluslararası saygınlığa sahip yükseköğretim kurumlarına artan sayıda öğrenci yerleştiren bir okul olmaktır.

Misyon: Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk´ün "Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak" idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı, bilime önem veren, iletişime açık, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek olumlu beceriler kazanan, sorumluluk sahibi ve katılımcı bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeyi öğrenmelerini, nitelikli, milli ve evrensel değerlere sahip, kendini gerçekleştirebilen bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: Okulum Temiz, Sıfır Atık, Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu, e-Twinning projelerinde sertifikaya sahip, ulusal kalite etiketi alınmıştır. Öğrencilerimiz ulusal projelerde sanat, resim ,spor dallarında derece almaktadır.

Pansiyon Bilgileri: Yok
Saatler: 09.00-14.30
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Her yıl birçok sınıfımızda e-twinning çalışmaları ve okul projesi yapılmaktadır.

Telefon - (312) 485 37 77

WEB - https://sevgicicegi.meb.k12.tr

Adres - Bahçelievler Mah. 285 Sokak No 36 Gölbaşı/ANKARA

Toplantı Salonu :1